Despre Oglinda foto

Magie intr-o fotografie

Oglinda foto Magica este ultima descoperire a cercetatorilor britanici 🙂 in materie de creat amintiri si trait momente vesele,

Practic, au luat o oglinda, au adaugat niste tehnologie inovativa, au creat un aspect care te duce cu gandul la basmele copilariei, au facut-o simplu de folosit, astfel incat, din momentul in care te-ai privit in oglinda, praful magic sa se elibereze si sa creeze trairi de pastrat peste vreme.

Avantajul Oglinzii foto Magice este ca isi lasa protagonistii sa isi aranjeze suvita de par rebela, sa isi refaca nodul la cravata, sa se deghizeze simpatic si haios, deoarece functioneaza si ca o oglinda normala. Asadar, ne admiram din cap pana in picioare si dupa aceea facem cele mai haioase, frumoase, traznite sau serioase fotografii.

Oglinda foto Magica este o oglinda care surprinde momente unice la orice eveniment. Este magica pentru ca prinde in magia momentului invitatii si ii imbie sa creeze amintiri frumoase care aduc, peste vreme, zambetul pe chip. Aduce bucurie si magie oricarui eveniment: ziua nuntii, ziua botezului, evenimente & petreceri corporate, ziua majoratului, team-building-uri sau oricare alta zi de sarbatoare.

Oglinda foto Magica este o inovatie in domeniul cabinelor fotografice si va fi cu siguranta centrul distractiei.

Iata ce poate face Oglina foto Magica:

 • Animatiile interactive cu posibilitatea personalizarii fiecarei fotografii cu propria semnatura
 • Printeaza fotografiile in 10 – 15 secunde
 • Trimiterea instantanee pe retelele de socializare sau e-mail
 • Oglinda este dotata cu touch screen pe intreaga suprafata, printr-o usoara atingere cu degetul invitatii isi pot personaliza fotografiile prin propria semnatura sau printr-un mesaj special
 • Video-uri cu declaratii, marturii sau mesaje haioase
 • QR code- pentru scanarea instant a fotografiilor cu telefonul mobil si trimiterea lor pe retelele de socializare
 • Creaza Gif-uri prin animatii haioase rezultate din alaturarea mai multor poze
 • Mai presus de toate, creaza bucurie si pune zambete pe chipurile invitatiilor

Evenimente & petreceri corporate

Ca in orice afacere, seriozitatea si concentrarea trebuie sa fie prioritare pentru a avea success, insa, din cand in cand, este nevoie de o pauza. De ce sa nu fie o pauza interactiva, cu o oglinda care e magica si face fotografii? Cu siguranta, invitatii dvs. vor avea momente memorabile, de relaxare si de amuzament si se vor raporta altfel la agenda de business si la compania dvs.

Team-building

Stim, cand organizati un team-builfing cu echipa dvs. este pentru a pune “tara la cale”, pentru a va cunoaste mai bine, pentru a evalua trecutul si a organiza viitorul. Insa, de asemenea, stim ca este musai sa introduceti si activitati recreative. Noi va propunem Oglinda foto Magica care va va binedispune si va fi martor peste vreme la bucuria creata.

Ziua nuntii

Cu siguranta ziua nuntii este una dintre cele mai importante zile din viata noastra. Ne dorim sa fim linistiti si armoniosi, sa avem timp sa ne bucuram de aceasta zi, sa avem alaturi oamenii dragi carora sa le oferim, pe langa “muzica, masa si dansul”, clipe minunate, sa isi aminteasca cu bucurie de aceasta zi. Oglinda foto Magica poate face aceste lucruri sa #reziste timpului.

Ziua botezului

Botezul este prima ceremonie importanta din viata bebelusului si a voastra, ca parinti. Va doriti ca aceasta zi sa fie perfecta, sa aduceti in acelasi loc persoanele care conteaza in viata dvs. si a bebelusului. Cel mai probabil, la petrecerea de dupa crestinare vor participa si copii. Am vazut cu ochii nostri ca Oglinda foto Magica va face senzatie printre ei iar matusile, unchii si mai ales bunicii vor fi fericiti sa plece acasa cu o amintire cu al lor nepotel sau nepotica.

Ziua majoratului

Această zi este o bariera care desparte copilaria de lumea celor maturi. Sarbatorirea implinirii varstei de 18 ani, trebuie sa fie o zi de neuitat pentru sarbatorit si pentru invitatii acestuia. Noi putem da o mana de ajutor pentru ca majoratul sa fie o trecere lina si plina de amintiri frumoase peste anii ce vor urma.

 

Iata ce putem face pentru evenimentele importante din viata dvs:

 • Printam cate poze doriti
 • Aplicam o banda magnetica pe poze
 • Putem personaliza pozele asa cum va doriti (fundal, text, semnatura, data, locatie)
 • Aducem accesorii haioase si traznte
 • Aducem props-uri cu mesaje simpatice
 • Punem toate pozele pe un USB Stick pe care vi-l oferim gratuit la sfarsitul evenimentului
 • Punem toate pozele pe Facebook intr-un album dedicat evenimentului,pe pagina noastra sau pe pagina dvs
 • Trimitem pozele pe e-mail

Oglinda foto magica